|
Спілкування між двома людьми має буду наче словесне кохання,палке,ніжне,пристрасне та емоціональне,саме такий контакт між людьми можна назвати -"вони розуміють один одного",воно повинно викликати збудження та бажання ще раз и ще раз окунутись в вир розмови,дискусії,світоспоглядання...Адже між вами має бути тоненька червона ниточка,яка поєднає дві душу,два погляди,два серця,але ,правду кажучи,де зараз можна знайти такого палкого співрозмовника,адже в наш час немає емоцій,немає пристрасті,НЕМАЄ!Всі віддають перевагу масці,яка зіграє любу роль.але озирніться,що ви робите,де вогонь життя,який має кипіти у жилах,де почуття,треба відчувати,прагнути,ех ви,які ви дурні,а хто буде щирим,агов хто ?
Не знаєте?а я відповім!Кожен має бути,а то всі розумні звинувачувати життя,яке воно погане,а самим намагатися ,ні?Ех ви...Що ж ви робите...
ID:
311648
Рубрика: Проза
дата надходження: 05.02.2012 20:36:55
© дата внесення змiн: 05.02.2012 20:36:55
автор: Jane Air
Вкажіть причину вашої скарги
|