Ясне сонце, чисте небо,
Золото лісів.
Вже не чути сміх
Пташиних голосів.
Відлетіло літечко
Теплотою днів,
Квітами яскравими,
Щедрістю полів.
Дощиком рясненьким
Осінь йде до нас.
Літечко тепленьке
Вже закінчилось.
Буду пам’ятати
Пору року ту,
Буду пісню я співати
Про осінь золоту,
Про сонячні дні,
Про яскраві квіти.
Хай завжди ростуть
Щасливі діти !
Яна Жданова,10 років