Муза повинна голодною стати,
Щоб кращі в світі вірші писати.
Муза повинна стати чужою,
Лютою згубою, лиш не німою.
Муза повинна вміти літати,
Пензлями вправно життя малювати,
прозу й поезію сміло писати,
Музику чути і з серця дістати.
Муза повинна коханою стати,
Мріяти, вірити, зірку дістати.
Сонцем у небі - і вранці дощем,
В кожній хвилині той трепетний щем.