На берегах твоїх, Дніпре,
Велична Орантія постала,
Щоб земля у Гой Дана танку
З небесним Родом возз'єдналась.
Тут предки коня приручили,
Сварог золотий плуг дарував,
Щоб плекав Орій чорноземи,
І за Чурами своїх не забував.
Cе бо наша матір годувальниця
Освятила нащадкам місця сили -
Непорушні Тустаньські скелі,
І Чурів Кам'яної Могили.
Під ногами і за небом одне бриніння
Колеса рух ніким не зупинний
Квітчають безкрайні степи і поля,
І Чури бережуть достаток родинний.
На святих Орійських святилищах,
Горять незгасимі жертовні вогні,
Приносимо дари полів наших,
«Прийміть, Боги, пожертви духовні, земні».