Ти хочеш говорити про те щастя?
Чи про високе і натхненне почуття?
Бо може розвиток отих малих династій,
Не сотворив тобі – нове життя
Нехай же поговоримо, не боючися слів,
Розкритися неважко перед цим бажанням
Можливо, серед тих далеких снів,
Знайдеться текст для щирого зізнання
Знайди в собі оті ліричні сили,
Ти можеш більше, ніж тонка печаль
Оті страждання ще ніяк не вбили,
Забралися нарешті вже кудись у даль…
Чому оце в собі тримаєш дико?
Признайся щиро – не затягуй на весну
Бо інший не відчує потім крику,
Ніхто не доведе тебе до сну…
---------------------------------------
Якщо набридли всі слова рекомендацій,
І хочеш змити весь той бруд
Один кивок для всіх «інсинуацій»,
«Я все зроблю. Все буде гут…»