Новий документ Microsoft Word.
З часом, відмовляєшся від багатьох речей,
як ото, радості, - наприклад.
Свідомо, несвідомо, свідомо.
В колонках черговий натяк на музику,
вечір заповнюють роздуми і зелений чай.
Тільки справа, - мовчазно блимає курсор,
і періодично пропадає wi-fi-й.
Скрипка розтягує нічні психози.
Море, розбивається в скелю, як вижатий лайм.
Збивається ритм, від нескінченної прози.
Вітер. Шум весняного дощу.
Вітер.
Тихо.
Тихо.
Мовчу.