Прощай, обрізала всі струни гострим ножем,
пробач. Образи не тануть із цукром у каві,
болючий спогад став непереможним вождем.
Колишні почуття нагадують опалий хмиз,
перед пустими очима сіра картина із снів,
а наші світлі мрії котяться синхронно вниз.
В поштову скриньку - аплікація із пелюсток,
можливо, вона розкаже більше за усі слова,
рукою стерто все. Попереду - новий листок.