Вбивства не бажаю..
Гріхів вже є сповна, нізащо нові.
Тим паче ваші, колекціонере!
Чим ж так привабила вас ця невдячна справа?
Що навіть похвали вам не почути,
Що й навіть комусь соромно сказати,
І гордість за досягення відчути?
Дарма, що ви наділені красою,
такою вишуканою і надлюдською.
Краще б вам серце десь нове придбати,
та іграшки колекціонувати
Замість жінок..
Що це за досліди над справжніми серцями?
І що ж за ціль - жорстоко їх розбити?
Ви ж ще людина, переконана, востаннє.
Що на шляху вас може зупинити?
Не варто
невдоволеність й неспокій
втамовувати горем й самогубством
жінок, що все ж змогли вас покохати
й продовжити ваш список
числом наступним...