Десь у архівах Вічності збережеться твоє сьогодні
І не буде до нього нікому ніякого діла.
Зробив грандіозне щось?...Хм, їм байдуже.
Двохвилинні овації і пам'ять згоріла.
Сковуєш свої дії задля їх сприйняття,
радієш від фальшивого схвалення.
Та чи варте воно того? Як ж життя?
Всі ті рамки-чиїсь уявлення.
Десь у архівах Вічності збережеться твоє сьогодні
Тільки ти не прожив яскраво:
страх майбутнього, біль минулого.
А Життя живе тут і зараз!!