Всміхнулось сонечко,
віконечка зраділи,
травичка забриніла надворі,
й горобчики в цей час зацвіркотіли
весняну пісеньку у нашому дворі.
Біжать до школи радісно малята,
бо залишилося їм учитись місяць-два,
а потім ліс і річка, луг - як свято -
настане ягідна пора.