Сни влітають у вікна
Як жолуді з дуба:
Швидко й розпачливо
Й завбачливо
Вводять в облуду.
І така лісова теплотінь
Осіння:
Пізньолистопадова,
Огортає запахом дощу
Цвілого.
Йду по листю зжовклому
І хвої опалій.
І так тепло.
І пахне хлібом –
Таким мідяно-золотим.