я ангелом її створила,
а ти в демона мене перетворила.
це просто слово
Сподівання.
Бо між демоном і ангелом
не має кохання.
Бо в нього очі чорні,злісні,
а в неї білі чисті.
Його ніжні губи перетворилися у скло,
що своїми осколками
мене вбиває.
І більше до них не доторкнутись,
бо осколки душу ріжуть...
повільно...
наче проживаєш життя,
місяці ідуть місяцями,
дні ідуть днями,
а годині ідуть роками..
І таке життя
у демона і ангела
Дуже тісне
і зовсім не сумісне.