Перевірка розміру
Перевірити
honeypot
Цілував березу вітер…
Цілував березу вітер, пригортав,
колисав, зелену кОсу розплітав,
шепотів їй про кохання і весну,
обіцяв любов довічну, неземну,
обіймав за білокорий стан гнучкий,
дарував їй дощик теплий весняний...
А береза пам"ятала про громи,
про шалену вітру лють серед зими,
вся від відчаю тремтіла і жаги,
розсипала жаль і ніжність навкруги,
"Не тривож мене," - просила,- "Не чіпай, -
скоро, скоро відшумить зелений май,
відбуяє і твоя швидка любов, -
злим, байдужим і холодним станеш знов!"
...Опиралася, згортала віття рук,
гамувала соку біг і серця стук,
застилала їй навколо світ імла...
Бо вона - вона закохана була!
ID:
333495
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 27.04.2012 08:59:58
© дата внесення змiн: 27.04.2012 08:59:58
автор: Антошка
Вкажіть причину вашої скарги
Додавати коментарі можуть тільки зареєстровані користувачі..
КОМЕНТАРІ
натискайте на "андрон", якщо вам цього хочеться.
Дуже гарно.
Бо́ром нестриманим
скотився з па́горбів
в долини пишнії,
в ліси незвідані.
Скуйовдив бе́режно
берізку юную
бджолиним шепотом,
пташиним щебетом.
Бурчанням джмелевим
смішив до реготу.
Підступним на́тиском
хили́в до стогону.
Торкався лагідно
весняним променем,
опа́шив звабами
коханці вітоньки.
Танко́м метеликів
верши́в задумане.
Годи́всь обіймами,
давав обітниці,
листочки-гу́боньки
ласка́в до квітності.
Скорилась по́клику
пригожа панночка,
горнулась, ладилась
вінчанню ми́лому.
Е́вром уранішнім,
в розм’яклі па́зухи
проникнув жа́даним
відважним лицарем,
стрілою ці́льною,
ой-йой до за́духи.
Із вирви гро́нної
Зефі́ром-со́колом
поніс над хма́рами,
сподобив зливами,
уми́в до млосності
пото́ком ніжності,
жагучим струменем,
розко́шем ві́рності.
Антошка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Шукала і не знайшла Вашу сторінку! Де ще можна почитати Ваші вірші? Вони чудові!
гарно...кохання дійсно дивна штука
ДО ВУС синоніми
Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Под Сукно: -
ти Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Под Сукно: -
ви Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Под Сукно: -
ти Знайти несловникові синоніми до слова: візаві Enol: -
Синонім до слова: говорити Svetoviya: -
Ляскотіти,точити ляси, лопотіти,ґелґотіти,сокотати,трендіти, гутарити, белбоніти, мимрити,мичати, мугикати. Синонім до слова: Вірний геометрія: -
Вірний, помірний, терплячий, сучасний, гарячий, світлий, уважний, рідний, своєрідний, літній, помітний, елітний,... Синонім до слова: Вірний геометрія: -
Вірний, помірний, терплячий, сучасний, гарячий, світлий, уважний, рідний, своєрідний, літній, помітний, елітний,...
Нові твори
Обрати твори за період:
Рік
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
Місяць
Січень
Лютий
Березень
Квітень
Травень
Червень
Липень
Серпень
Вересень
Жовтень
Листопад
Грудень
Показати