Палітру дивну тримає в руці доля
А пензлем чарівним фарбує нам життя
Усі гравці, в театрі ми-актори
Давно написаний виконуємо план.
Загублені, все вірим в перемогу
Що все в житті належить тільки нам
Сміється з нас із неба зірка Доля
Карає чи дарує нам талан