падав з неба небом
падав бо хотів жити
а хотів жити, бо падав
а потім титри
осінь - то чиста сторінка
сторінка спогадів
під її полами на підлозі
страх
ховається в хатинки без дахів
і в хатинки їз стінами
ти - парадигма моєї свідомості
ти
ти на стелі
на скелі
на вікнах на підлозі
на
на ти
коли отак сидимо
і дивимось сни
очима
відкриТИ-МИ