Сьогодні Прощена неділя,
В цей день прощення тре благати,
І не тримати ні на кого зла,
В цей день потрібно пробачати.
І ти прости мене за те,
Що я поводжусь не природно,
Що надто грубий, ти прости.
Прости мене за що завгодно.
Я не зі зла, ти зрозумій,
Я виправдання не шукаю,
Для мене милий голос твій,
Його я серед тисяч упізнаю.