З тобою я хочу мовчати
В безглуздому світі ще безглуздіших слів.
Мій голос давно вже... давно так украв ти
І я без ворожки збагнула зміст снів.
З тобою не страшно мовчати
В самотньому світі самотніх людей.
Завжди так страшилась - не знайду що сказати
І зараз страшуся - простору бездонних очей.
З тобою природньо мовчати
В шаблонному світі шаблонних ідей.
Часами й забудеш -не можна звикати,
Не для кожного ямба знайдеться хорей.