Як важко бути ангелом у муках.
Коли не видно крил й тебе не чують,
коли потерпли твої справжні руки,
коли кричать: "Нехай життя вирує!"
Нехай вирує!
Йде собі,
минає!
Хай заздрять ті, кого вже не чекають.
Хай руки далі й далі затерпають.
Як важко бути ангелом не в раю.