Ми собі віками
Здобували волю,
Лиш по цілому світі
Розгубили долю.
Розгубили долю,
Розгубили славу,
В чужині будуєм
Молоду державу.
Молоду державу,
Могутню країну,
Бо немає місця
В рідній Україні.
В рідній Україні
Заростає поле,
А в чужій родині
Посивіють скроні.
Посивіють скроні,
Молоді.. юначі..
Заблукають діти ,
Бо стають незрячі.
Бо стають незрячі,
Бо стають без мами,
В далині від дому,
Наче сиротами.
Наче сиротами,
Вже не жебраками,
У своєму домі
Наче чужаками.
22.12.2011