Просто списалась, зносилась, забулась.
Тих кинутих слів не збагнула,
Мовчала, мовчала, заснула...
Відкинула мрії про завтра,
Бентежило щось, та забулось.
Враження,враження-здулись...
Шукаєш,шукаєш-даремно.
Слова,всі слова як коріння.
Гниють коли сиро і темно.
Не завтра,не вчора ,колись.
Коли небо заплаче, а серце.
Впаде десь під ноги-униз!