Я знаю людей небагато.
Їх всіх можу перелічіть.
Хоч навколо мене мільярди,
Та впевнена я лиш у тих,
Хто чує, як серце кричить.
Так просто – ввімкнути байдужість
І йти, куди натовп іде.
Та натовп – це, друже, не люди!
Їм чуйність і людяність чужі.
Ти йди, куди серце веде.
́́́́