Ну там ... Великий генерал
Що маєш ім я Бог
Скажи у чому в мені підвох
Чому не скажеш усе це в слух
Коли уже закінчиться цей круг
Це діалог нас двох
Але ти чомусь мовчиш
А я роблю дурні речі
Постійно роблю їх до речі
Та тобі байдуже до моїх речень,
До моїх зречень
І давай закінчимо цей перечень
У мене уже нема заперечень
Усе я здаюсь обійми мене за плечі
Сьогодні я потребую підтримки
Вже досить сидіти на лавці , досить зупинки
Час сісти в автобус і їхати далі
Хоча шанси звісно малі
Що я зможу щось змінити
Але далі уже я не можу так жити
Ей генерал підпиши новий наказ
Ще один шанс - останній сотий раз