Анулювати все,
Понизити в званні.
Раніше всі чогось боялись,
А тепер вже ні.
Відібрати сан,
Пояс, медалі, дан,
Забути весь той фарс,
Що нам приніс Майдан.
"Разом нас багато"?
Де зараз Гринджоли?
Не мазані медом
Вже не гудуть ті бджоли.
Хай все горить вогнем.
Хай все палахкотить.
Бо ми прокліпали усе-
Відволіклись на мить.
Святиня не свята,
І в рясі чоловік
Збирає з пастви данину:
-Целуйтє Божий лік!
Він назбирав на храм
Й купив собі Порше.
Скоро Петра і Павла,
Приходьте, люди, ще!
Народом обраних
Народ не обирав.
Він там десь має блат,
Там в когось голос вкрав.
За безкоштовний "сир"
Ти досі не платив?
Та дуже не радій,
Знов тебе хтось обдурив.