упала в калюжу. страх
обличчям в багнюку. безсилля
мене вбиває. так
моральне лиш насилля
і лезом по венах. біль
і вузол на шиї то сором
а ти мене розбив
і розтоптав докором
по венам ллється дим
в легені кров проступила
а ти мене залишив
із своїм сумлінням. не в силі
виткати ті рядки
що тобі недоговорила
й лишити б тобі навіки
у пам"яті. оборонила
тебе від своїх почуттів
когось від ницого жарту
нехай. сама розберусь
ти думав що це фатум
нехай усе як і є
нехай. не твої це хвороби
хоч я втомилась вже
але іще постою
за свою правду і
за своє щастя. може
а ти ОСТАННІЙ псих
який був в моїй долі
14 червня 2012 р.