Одного дня весняного
Для сонця багряного
Співалась пісня сумна,
Але на диво неземна
В полі сиділо двоє
Мріяли про своє
Їм все одно на зради
І на друзів поради
Все що хотіли знайшли
Чого прагнули досягли
Дивились,як місто палає
І грішні залишки в небо викидає