Безвідчайна прірва,
Заспані нерви.
Пропите бажання -
Змарноване стер**.
Не просто як завжди,
Не жити тобою.
Без думки забутись,
Створитись героєм.
Змарніле чуттєво,
Бездушнє так само.
А ти в тому ж місці
Під цицьою в мами.
Та все ж, не полишу,
Не кину бажання,
Не стану пройдешнім,
Хоч вже й не коханий.
Зруйную суцільне,
Згризу все моральне,
Нехай через силу
Та все ж аномально.
І стало без такту
Дієво-дбайливо,
І було все жваво,
Та вже не можливо.