моє серце проломить ребра
і на червоному килимі моєї кімнати
танцюватиме танго відчинених кватирок
під музику твоїх мрій
не влаштовуй сильних протягів
бо вітер змете всі мої фото з твого столу
вони віднесуть тебе
в країну зруйнованих фортець
твої кеди топтатимуть уламки моєї свідомості
а ти вирішиш, що це просто екскурсія
місцями бойової слави
наших пращурів
а що скажуть про нас наші онуки
якщо ми не народимо їх батьків
з власної дурості
чи то гордості
коли вони проклянуть нас
наш попіл стане просто органічним добривом
і це буде кінець
нашої казки
не дуже хеппі, але нарешті енд.
щось дуже глибоко-філософсько-неординарно-оригінальне...хоча я послідовний прихильник римованої поезії, і як вірш не сприймаю подібного твору, але роздуми, безперечно цікаві
Mellow Onset відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00