Спасибі за любов , таємні мрії,
За те, що поруч ти, що я не тлію,
За те, що маю кому я сказати
І більш нікого в світі не кохати!
За ту мою любов, любов як літо,
За ту мою весну несамовиту,
За ту мою любов, що на світанні
Нове життя народжує в коханні!
За ту мою любов, любов вогнисту,
За ту мою любов криштальну, чисту.
За ту мою любов, як білі зими
За все, що у житті дає нам сили.
Спасибі за любов і за розлуку,
Що ти тепер тримаєш мою руку,
Що я не маю навіть мить спокою,
Що ти зі мною і що я з тобою.
Спасибі за любов і за чекання.
За твою вірність і твоє кохання,
Тобі єдиному я хочу лиш сказати:
Мені б тебе усе життя кохати!