Дивне життя… дивні почуття…
вона шукає вихід…
а поруч лише вітер…
самотність нещадна,
тамує подих…
хвилини, години, дні –
все марно!
Дивна вона!
сама… літає… далеко…
душа виринає…
світло… й немає!
Ожила! Вільна!
Ніхто не тримає…
Вперед… до мрії…
знову злітає…
падіння лише надихає…
Смілива… себе не втрачає!