отак почали руйнуватись мрії -
все сипалось з-під стель моїх бажань,
маленькі, нелегальні, мов повії
наслухались моїх сухих страждань.
і цигаркові смолоскипи ночі
спалахують то тут, то там -
удалині
чому ж так сумно.
стиха біль муркоче,
а я згораю мовчки на війні.
на тілі-дзеркалі
відбились твої пальці,
і нерви сплутались,
танцюючи у вальсі...
кохаючись під фото на стіні...
без рамки. то звичайне фото.
на нім не я,
бо я ще не твоя.
чому ж тоді мені від мрій спекотно?
чому на небі не твоя зоря?
автобус твій зникає вдалині.
не дочекалась. нерви мабуть здали,
тому сидітиму, палитиму пісні.
мене твої олені вже давно дістали.