я це допишу потім
завтра
якщо не прокинусь
Світлана Поваляєва
Мій друг був постійно наглухо укуреним
завжди мав при собі для ментів добротний шмон
і при цьому ніколи не встигав бути затриманим
загалом казав він менти то такі собі фантомні явища
що частіше за все з’являються лише ґлюками
а потім їх відпускало і його також але пробивало на хавчик
але коли грошей вистачало лише на драп
він приходив до мене розповідати
отак годинами жер і розповідав говорив і жер
потім курив і знову жер і розповідав
аж поки по нього не приходили вбиті менти
і він довгий час намагався тоді проскочити турнікет хвірточки
але «ізмєна» відходила хотілося їсти і він повертається знову
обриваючи навіть липове листя та зелені ябка
бо що я міг йому запропонувати особливо в період ліні
власне йому було що розповісти адже він читав джі ем баррі
і жив суто за рекомендаціями виняткової книги
особливо коли заглиблено вкурювався починав роздумувати
от брате я не розумію нафіґа там була потрібна баба
корабель то знаєш суто чоловічий прикол
а так вона зіпсувала всю відносну теорію волелюблености
бо був би той дихлофос нормальним чуваком таким як я
курив би зі мнов пристойне бо ти не хочеш кажеш що зайве
і що твоя юність вже відбулася на конопляному ешафоті
тож просиш мене залишили хоч не довбонутою молодість
ну то твої проблеми не ображайся а ми б з отим чувирлом
грабонули б інкасаторську машину з шоколадними цукерками
най будуть як в дитинстві всі курортні або хоч мішка на сервері
бач підфортило лузеру сам алконавт а робота крута
та ще й до народження на цукерках його банер розмістили
хіба не бачив його азіатське волохате грудище точно міха
хоч і звуть його здається миколою але то не по суті
бо по суті ми б їли їли їли і хай біля нас кружляють феї
краще їм було б одразу роздягнутими бути
щоб хап і все пучком бо я оце думаю а може то не той голод
мій друг таки пішов і вже одинадцять літ як не повертається
курва подумав я він таки розшукав того книжного дибляна
і десь пітерпенить нормальний шмаль на невідомому острові
аж тут із дзеркала випурхнула голісінька в мій зріст фея
капець подумав я друг зник а його шиза завжди поруч
мабуть тютюн з якоюсь хньою про яку відає лише мій друг
а я навіть sms у невідомість ніяк не можу відправити…
24.о6.2о11