Ось, зараз, згадались важливі слова,
Їх люди казали, раніше, з думок
І добре, що пам’ять тихенько жива,
Але, на скептичність накиньте замо̀к
Накиньте, накиньте… То дуже цікаво!
Пориньте з душею в тендітний сеанс
А ще, покуштуйте із долею кави,
Щоб довше чекати цікавий нюанс
Ох, ці слова… Солодкі, тендітні…
Але, не кохати! Бо це формалізм
Людина казала, що в часі новітнім,
«Кохай не словами!» Відмінний критизм…
Багато таких…блукають у колі,
Їм те не кажуть, пробачте, дурні̀
Що мало вітрів гуляє у полі,
«Ваші памфлети, як осінь, сумні!»
Згадалось щось тепле. Відверто таємне,
А щось довіряти… Їй-богу – не час!
Туди повернутись, щоб взяти буремне…
Але, не завжди. Тримайте запас
Ох, ці думки… Безжально «ритмічні»
Ще скарг не шукали чорнильні річки
Тихенько б «мовчати» у сопла космічні,
Сховайте, напевно, до щастя – свічки…
ID:
358661
Рубрика: Поезія, Лірика
дата надходження: 20.08.2012 08:50:43
© дата внесення змiн: 20.08.2012 08:50:43
автор: Вальдемар Феруменко
Вкажіть причину вашої скарги
|