Ідолом молоді є сьогодення. Ні майбутнього, ані минулого не в голові і не в серці.
Ідолом молоді є красиве життя. Погоня за кращим земним і минучим. Тусовки у престижних місцях, дорогі гаджети, класні тачки, тісний гаманець...
Ідолом молоді є мода. Товстелезні журнали, кольорові сайти, маса інформації, диктованих правил, що йдуть з закордону і стають щоденими канонами, до яких треба прагнути. Виглядати і жити відносно них.
Ідолом молоді є той непотріб, що продають всім, кому є 18, і кому вчора стукнуло 13. Цигарки, алкоголь, вбивча хімія.. Наркотики не є важкодоступними. І вживання давно перестало бути ознакою людини нищого класу, людини-невдахи. Це кайф і престиж.
Ідолом молоді є речі, які кожен ставить часто вище за вічні цінності, вище за любов, рідних, вище за духовне.
Ідолом молоді є секс. Ага.
І якщо ти теж так вважаєш, то ти "не в тємі". А за озвучення вищенаписаного перед великою аудиторією можна отримати звання "сектанта".
..У молоді багато ідолів. І якщо читаючи це, тобі все ж хочеться обізвати мене сектанткою, або ж тобі здається, що написано це лише тому, що прочитавши слово "молоді" задом наперед отримаємо "ідолом", всеодно не сотвори собі кумира..)