Ти дав мені Віру, а потім Любов
А потім лишив на сім світі
Якось животіти із цим всім добром
Між люде, і злидні, і діти ...
Допіру я поняв - мені під ребром
Скимить-животіє питання:
Я це все пізнав, пережив і забув
З харчами, роками, добром, барахлом -
Замішав: щось задув - щось лишив на потом -
Бездарно прожив, безтолково слова
в якійсь вірші ложив ...
Ти дав мені Віру, а потім Любов
Ти б тільки сказав - і печать приложив -
Чи пулю в вісок ,
Чи щокою до слив...
Я б і те, що було, взяв до рук своїх знов
Я б вдихнув в них тепло - ай як я б дорожив!
Та я просто гравець в твоїх нардах... -ти б мені пояснив
Якщо ця надія остання, То я б просто заснув...Чи би просто дожив,я б не рвав собі жил.Якщо марно...
...