Ніжними дотиками по тілу…
По душі гострими словами…
Розуміючи усе вже серце мліє…
Почуття лишилися не з нами…
Мертва тиша… В серце знов удар…
Але крові не було… Лиш тільки сльози…
Я зробила перший крок! Ти знищив сам…
Залишив в душі моїй морози…
Я зумію із цим болем жити!
Я ж бо сильна! Я вже не заплачу…
Дякую, що вчив мене любити…
Заплачемо востаннє… На удачу…