... і коли мене питають, чи ти його ще любиш?
... я не бачу твого обличчя, не слухаю твого голосу в думках...
не хочу про тебе говорити і відповідати на: пам*ятаєш??
я хочу всіх спогадів позбутись і опинитись в чиїхсь обіймах.
так, щоб тебе у собі вбити на завжди.
... не хочу розказувати, як все могло би бути
у нас з тобою, як жилось би двом разом...
усі смішні слова, що ми сказали,
у снах пам*ять лоскотали, до крику, одне за одним.
так, щоб тебе не забути жодної пори.
... і хтось мусить недалеко бути, щоб я не закричала,
щоб я себе не відпускала за тобою.
комусь треба мене за руку тримати, бо я безсила,
коли небо мені пише дорогу твою.
так, щоб я тебе знайшла і вже не залишила.