В моєму внутрішньому трубопроводі
тече щось дивне
й дивно видозмінюється.
Від слів, з теплом що,-
в насолоду втілюється.
І замерзає в непотрібних днях.
буває, біль кипить чи сіль ілюзій
або ж прекрасний
диво-ендорфін.
Тим трубопроводом, що з серця пролягає
навряд чи знає,
що керує Він!