1
Слідкуй,що ти їж і п,єш.
Дивись з ким живеш,ідеш.
І в щедрість,котра без меж,
Не вір,провір.
2
Навчись все робити сам.
Опора-нехай метал.
Надія не на людей-на сталь!
Пр-в
А потім вона пішла.
Читаю остані слова:
Це добре,хто сильний,
Попробуй,стань сильним,
Ти спробуй-я не змогла!
Є користь терпіти,
Попробуй простити,
Ти спробуй-я не змогла!
А потім вона пішла.
Нажитого не взяла.
Взяла тільки віру,
Любов і надію,
А золото не взяла!
Залишила болі,
Розлуку і горе,
А золото не взяла!
Не нам-сонячні дні!
Не нам-співати пісні!
Для нас-все прикрий час!
Для нас,для нас!