Додаток
Кожен третій невидимка,
Суть моя в сучасності,
Це як замкнена шпаринка,
В темряві її відсутності,
На вулиці одні сірі маси,
Без емоцій,правди і єдності,
Поділяються на ділові класи,
Смерті усвідомлення чесності,
Додаток в життя це лише материнська плата,
Заміна уяви,подиху і життя
Це ті ж сірі маси ,жертви відплати,
Останні подих твого повідомлення,
Додаючи непротрібну річ у життя,
Задумайся чи це потрібне?,
Можливо це маячня,
Твого уявного життя !