Вхід
Це майже рай
Біжиш за край
Ми знаєм все ,де вхід у рай
Це мов любов буває так нагляне
Чи це щаслива душа на тебе гляне
Так хто,і що в твоє серце нагляне
Ти запитаєш мене де вхід у рай?
Це чудовий та прекрасний край
І знов це слово-рай
Холод чи страх тебе нагляне?
Не бійся,це щаслива душа не тебе гляне
І знову любов тебе нагляне
Задумайся чи варто шукати
Щастя у порожнечі спіймати
На крайнощі йти,сили витрачати
Їм у слід кричати...
Про рай...
Про край...