Не звинувачуй у розтраті сил:
не всі шляхи один за одним масово
вбирають у рушник з асфальту схил,
пощерблений на урвища неразово.
Не недостачу виявляю я,
задумайшись, чи є у поршня версія.
Дожити б в гаражі до схилу дня!
Яка тут назагал... "належна пенсія"?