Боюсь я ночі,
Боюсь зімкнути очі,
Боюсь поглянути в вікно,
Боюсь пити сама вино,
Боюсь тебе спитати,
Боюсь усе те пригадати,
Боюсь я голосно кричати,
Боюсь нестерпно страждати,
Боюсь заплакати самій,
Боюсь почути голос твій,
Боюсь сміятися,
Боюсь до тебе пригортатися,
Боюсь тримати тебе за руку,
Боюсь відчути на собі розлуку,
Боюсь я втратити тебе,
Боюсь, коли душа веде,
Боюсь всього цього, боюсь...