дай мені сили напитись свободою..!
дай мені сили бути вільною..!
дай мені сили бути вільною від себе..!
до самого закінчення мрії..
до самого тихого запаху Тебе..
я хочу бути доброю для себе..
я хочу бути вільною від думок..
я більше не хочу..я більше не зможу помирати, аби відродитись..
я хочу жити глибоко..
хочу жити без Тебе і з Тобою..
хочу бути вірною собі і Тобі..
я просто ще не знаю хто Ти..
я хочу мати в собі добро..
хочу мати в собі дитя..
хочу мати в Тобі мене..
хочу мати сонце з небом
в Тобі та мені..
я хочу снігу з літом!
відпусти!
та забери..
я можу кохати!
більше!
глибше!
я буду кохати!
лише згодом..
після мене..
Ти лише забери..
а я буду з Тобою до останньої кулі..
я буду більше!
я буду міцніше каменів!
я буду вище неба!
і я затону в океані..почуттів..
Ти лише зачекай..
і я буду справжня.
без плити в грудній частині.
і я буду сонцем..