Я сам, я наодинці...
нікого більше нема у мене,
листів нема в поштовій скриньці,
і так життя помаленько пливе!
І я хочу дуже щось змінити,
Змінити все!
Перевернути догори,
але самотня ріка мене за собою все несе!
Колись було не так,
колись було все класно,
Пам"ять про тебе - знак!
Але змінити все так важко!
Себе шукаючи у цьому світі
шукаючи ласки ,правди, доброти,
я сам попав у твої міцні сіті,
і вже вмерти краще, ніж так жити!
Я не хочу нікого в цьому судити,
Себе....себе караю за усе....
Як...чуєш..як я міг тебе полюбити?
Єдине знаю - це все мине!