В мене є осінь, а в тебе є штати,
Ті, що сполучені, ті, що у Буша,
Що з силікону і трохи кирпаті,
В мене - степи, що заповнюють душу.
В мене є зорі й гітара для ночі,
В тебе є гроші і фотомодель,
В мене є мрії, закохані очі,
В тебе - порше і свій власний готель.
В мене є радість від першої страви,
Бо доводилося днями не їсти -
А тобі лобстери стали як тавро,
Трюфлі в тарілці, неначе намисто.
В мене є посмішка, друзі і танці,
Трохи безглуздя, яскравая казка,
В тебе - депресія є рано-вранці,
Бо ти - самотність, одвічная маска.
Гроші...аж можна купити багато,
Дуже багато, та тільки не все,
Не нац.безпеку, а купку солдатів
І не кохання,а пристрасний секс.