Міняєте правила, ніби цей світ для вас
Так ніби земля не кругла, а ми не люди.
І хто вам сказав, що фіналу уже не буде?
І хто вас запевнив, що можна спинити час?
Міняєте ролі, з новими «привіт-прощай»,
Міняєте думку, частіше аніж білизну,
І всі ваші мрії мають солодкий присмак,
Коли замість цукру кидаєте їх у чай.
Ця осінь прийшла силуетом міських заграв,
І скинула листя, приспала останні квіти…
Міняєте щирість, на лампове псевдо-літо,
І Хтось нагорі так хотів би вас зупинити…
Та в Нього наразі занадто багато справ.