Храм життя заради життя,
от нерозділена частина буття.
Бути в колі призначень,
розширюючи поле своїх світобачень.
Дивитись на свій край з висоти пташиного польоту,
осягнеш вершину, красу, можливість зльоту.
Знайдеш ти храм, древню обитель,
де ти сам собі повелитель.
Душі пращурів там живуть,
часу свого завітного ждуть.
Хто загинув на цих теренах,
тече кров землі по їх венах.
Так, це нагадує Батґават гіта,
та такий кон давати народу Кони Ріта.
Називають Кам'яна могила,
для пізнання світу себе схоронила.
У світі наразі 7 великих центрів
кожний має по єднім енергетичнім елементі.
Зібравши їх силу до купи,
завершила б земля період розпусти.
Де одна дорога проходить, шукай там і другу,
Бо прямувати ними двома відаючому не в напругу.