стародавні люди на дискотеці.
примітивні рухи, подібні на фрикції.
вони вже не сидять в бібліотеці,
й не намагаються здолати вади дикції.
стародавні люди, вони за межами еволюції.
вони існують собі, працюють, тусуються,
інколи влаштовують хибні революції.
силіконом в собі в дзеркалах любуються.
вони одягаються в хутра та шкіру,
із усього намагаються добути вогонь.
ходячі касові апарати, замість очей - землеміри,
ось тільки роги почіплялися до скронь.
стародавні люди і музика на касетах.
ці два поняття були початками еволюцій.
печерні люди навіть сидять в універститетах
за грош8і дипломи, така ж ціна й революцій.
такі молоді стародавні люди.
вони піддались інстинктам, їх нікуди не подіти.
без розуму, примітивні такі, вони є всюду.
Заповнили ввесь світ малі дорослі діти.
еволюція навпаки. Деградація.
стародавні люди на дискотеці.
зтось скаже, що такі порівняння - провокація.
а ви давно сиділи в бібліотеці?)