Ти муза, ти муза, ти муза моя,
хоч моєю ніколи не будеш,
Ти пауза, зупиняєш життя,
і в ньому барвисто малюєш.
Ти сонце, повітря, вода і земля,
ти радість і світло даруєш,
на світі дівчина єдина така
як втілення любові добра ітепла,
і в мене ти завжди упамяті будеш,
як муза, як рифма до мого вірша,
як сенс для написання нового,
якби не звело тоді нас життя,
його не було б, ні одного!!!
́́́