[У співавторстві із А.С. >
Я маю те, що мріяла - свободу!
У поглядах, словах, думках!
Таємні мрії. Дивна насолода.
Свобода є. У мене на руках.
Ні перед ким я не звітую,
Не тисне душу золота тюрма.
Нема того, кого завчас рятую.
Його нема. Єдиного. Нема…
А що шукала – так і не знайшла…
Позаду котиться лише дорога.
Ти озирнешся. Ти відчуєш. Що слова
Зганьбили твою чесну перемогу!
Свобода є. Безмежна осінь.
Свобода є. Для мене досить…